|
به گزارش ایمنا،مهندس ابوالفضل قربانی با اعلام این مطلب اظهار کرد:مدیریت شهری بر اساس برنامه ریزی احداث بوستانهاي مسافررا با هدف ارايه تسهيلات به مسافران دنبال می کند به طوری که در بودجه سال جاری برای این مهم ردیف قابل توجهی اختصاص داده است.
وی احداث بوستان در وروديهاي شهر براي اسكان و پذيرايي از مسافراني كه از شهرهاي ديگر به اصفهان ميآيند، بسيار ضروري دانست و افزود: امید است طی دوسال آینده تعداد قابل توجهی از این بوستان های دروردی های شهر اصفهان به بهره برداری برسد.
وي ادامه با توجه به این كه اصفهان از جمله کلان شهرهایی است که در مقصد سفر شهروندان از تمام نقاط كشور قرار گرفته لذا طراحي مبادي ورودي شهر، و توسعه سرانه فضاي سبز با توجه به احداث بوستان مسافر در دستور كار مجموعه مدیریت شهری قرار گرفته است.
قربانی اضافه کرد:در بوستان های مسافر چمن كاري، پيادهروسازي، ايجادتوقفگاه، آلاچيق، چراغروشنايي، نمازخانه، سرويس بهداشتي، مبلمان بوستان و بازيگاه كودك در نظر گرفته شده است.
انتهای پيام/.
|