به گزارش ایمنا،دکتر محمود احمدي نژاد در آیین بهره برداری از اولین پل دوطبقه کشور با بیان این که اصفهان می بایست در مباحث معماری و شهرسازي مانند قديم به عنوان يك الگوي انساني و متعالي براي زندگي انساني مطرح باشد، گفت: لازم است خارج از الگوهاي موجود در دنيا فعالیت نماییم تا هر روز قلبها سياهتر ،فاصلهها بيشتر، روحها افسردهتر و دلها نگرانترهمانند کشورهای دیگر نشود .
وي با تاکید بر این که شهرسازی ومعماری اصفهان می بایست به گونه ای باشد که آسايش، برادري، عشق، روحهاي پرنشاط و اميدوارو صمیمی به همره داشته باشد اظهار کرد:همه اصفهانی ها باید دست به دست هم دهند ودر شهرسازی ومعماری پیشگام واول شوند و این درحالی می باشد که 20 سال پیش دوره ای آغاز شد در این رابطه همه از این فرهنگ شهرسازی اقتباس کردند اما مطابق فرهنگ بومی مانبود به طوری که بسیاری از ارتباطات اجتماعی را خراب کرد.
رییس جمهوری از مسوولان شهری واستانی اصفهان با توجه به توان وظرفیت آنها در امور خواست الگوی شهرسازی ومعماری بومی اجرایی شود وافزود:حتی نماهای ساختمان ها نیز می بایست در این راستا ساماندهی شود تا در خدمت فرهنگ وآسایش مردم باشد واین مهم توقع بی جایی نیست.
وی با تأكيد بر اينكه امروز همه جاي ايران به سرعت ساخته ميشود، اظهار داشت: پروژههاي مسكن، مراكز فرهنگي و تفريحي اگر بر پايه يك الگوي مناسب انساني و اسلامي و زيبا بنا شد، آثارش در زندگي مردم مشهود خواهد بود و ما انتظار داريم كه اصفهان يك الگوي مناسب شهرسازي براي ایران اسلامی ارائه كند.